Η αποστολή του Μπαλταζάρ για το ντέρμπι «αιωνίων»

Η αποστολή του Μπαλταζάρ για το ντέρμπι «αιωνίων»

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ για το Κυριακάτικο ντέρμπι «αιωνίων» με αντίπαλο την Ομόνοια, με τον Μπρούνο Μπαλταζάρ να ανακοινώνει την αποστολή.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

«Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του αγώνα για την 6η αγωνιστική της 2ης Φάσης του Πρωταθλήματος Cyta 2017-18.

Αμέσως μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, ο κ. Baltazar ανακοίνωσε τους 22 ποδοσφαιριστές που επέλεξε για την αποστολή της αυριανής (19:00) αναμέτρησης με την Ομόνοια:

Αποστολή:

Waterman, Pérez, Gudiño, Αλεξάνδρου, Lago, Nsue, Βούρος, Carlão, Μερκής, Polyakov, Ιωάννου, Morais, Souza, Farías, Μακρής, Αντωνίου, Ebecilio, Zahid, Sallai, Poté, De Camargo, Dellatorre.

Νέα προπόνησης:

Φυσιοθεραπεία και γυμναστήριο ακολούθησαν οι Oar, Αλωνεύτης και Εφραίμ. Ο τελευταίος ολοκλήρωσε με ατομικό τρέξιμο στο γήπεδο».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

Τι ακριβώς κάνει η Ευρωπαϊκή Ένωση σε περίπτωση ενεργοποίησης του άρθρου 42,7 της Συνθήκης της ΕΕ από ένα κράτος μέλος θα συζητήσουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες στο πλαίσιο του Άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία στις 23-24 Απριλίου, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE