ΛΕΜΕΣΟΣ: Απεβίωσε αιφνίδια οργανωτικό στέλεχος της ΠΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Απεβίωσε αιφνίδια οργανωτικό στέλεχος της ΠΕΟ – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Σε ηλικία μόλις 52 ετών, άφησε την τελευταία του πνοή ο Αντρέας Κωνσταντίνου, οργανωτικό στέλεχος στην συντεχνία των Οικοδόμων της ΠΕΟ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, ο άτυχος 52χρονος άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί του Σαββάτου (14/4).

Όπως πληροφορείται η ιστοσελίδα μας, ο Αντρέας Κωνσταντίνου υπέστη έμφραγμα.

Ο 52χρονος, ήταν οργανωτικό στέλεχος της Συντεχνίας των Οικοδόμων στην Παγκύπρια Εργατική Ομοσπονδία Λεμεσού.

Ο άτυχος Αντρέας, καταλείπει σύζυγο και παιδιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διανύει την 15η μέρα, χωρίς ορατό τέλος ενώ η ενεργειακή κρίση απειλεί να λυγίσει την παγκόσμια οικονομία. Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία για να διασφαλίσουν ότι τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν ανοικτά. Η κυβέρνηση Τραμπ απέρριψε τις προσπάθειες των συμμάχων της Μέσης Ανατολής να ξεκινήσουν διπλωματικές διαπραγματεύσεις με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE