ΓΑΖΑ: Νέες συγκρούσεις Παλαιστινίων-Ισραηλινών

ΓΑΖΑ: Νέες συγκρούσεις Παλαιστινίων-Ισραηλινών

Τουλάχιστον οκτώ Παλαιστίνιοι τραυματίστηκαν την Παρασκευή (13/4) στα σύνορα μεταξύ Λωρίδας της Γάζας και Ισραήλ στη διάρκεια συγκρούσεων που ξέσπασαν μεταξύ χιλιάδων διαδηλωτών και του ισραηλινού στρατού για τρίτη συνεχόμενη Παρασκευή.

Διαδηλωτές έριξαν πέτρες εναντίον των Ισραηλινών στρατιωτών που είχαν λάβει θέσεις κατά μήκος του φράκτη ασφαλείας που χωρίζει τη Λωρίδα της Γάζας από το Ισραήλ.

Το υπουργείο Υγείας της Γάζας έκανε λόγο για οκτώ τραυματίες από τις σφαίρες που έριξαν οι Ισραηλινοί στρατιώτες. Ένας από τους τραυματίες φέρεται να είναι σε κρίσιμη κατάσταση καθώς έχει τραυματιστεί στο κεφάλι.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση στη σκιά του αδιεξόδου: Μπορεί το τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη–Έρχιουρμαν να σπάσει τον πάγο ή οδηγούμαστε σε νέο ναυάγιο;

Συνάντηση στη σκιά του αδιεξόδου: Μπορεί το τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη–Έρχιουρμαν να σπάσει τον πάγο ή οδηγούμαστε σε νέο ναυάγιο;

Η σημερινή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου Χριστοδουλίδη και του κατοχικού ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό παραμένει εγκλωβισμένο σε παρατεταμένο αδιέξοδο.

BEST OF TOTHEMAONLINE