Διδαχές Γιλντιρίμ σε Ρωσία και ΗΠΑ – «Τα πράγματα είναι ήδη πολύπλοκα»

Διδαχές Γιλντιρίμ σε Ρωσία και ΗΠΑ – «Τα πράγματα είναι ήδη πολύπλοκα»

«Τα πράγματα είναι ήδη πολύπλοκα, ας μην τα κάνουν πιο πολύπλοκα», δήλωσε ο Τούρκος Πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ για την κρίση μεταξύ των ΗΠΑ και της Ρωσίας.

Κατά την έξοδό του από την προσευχή της Παρασκευής, ο Τούρκος Πρωθυπουργός είπε ότι είναι σε εξέλιξη μια φιλονικία μεταξύ των ΗΠΑ και της Ρωσίας δια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
«Η περιοχή άλλωστε εδώ και πολλά χρόνια πλήρωσε μεγάλο τίμημα με τους εμφύλιους πολέμους και τους πρόσφυγες. Ζητάμε από τους φίλους μας να αποφεύγουν καταστάσεις που κάνουν τα πράγματα ακόμη πιο πολύπλοκα», ανέφερε.

Ο Τούρκος Πρωθυπουργός είπε ωστόσο ότι δεν υπάρχει τίποτα που να συγχωρεί την δολοφονία παιδιών με χημικά όπλα, προσθέτοντας ότι πρόκειται για ποταπή ενέργεια και αυτοί που του έκαναν πρέπει να πληρώσουν το τίμημα.

«Αλλά κάνοντάς το αυτό πρέπει να αποφευχθούν πρωτοβουλίες οι οποίες θα βλάψουν την μόνιμη ειρήνη για την οποία πρωτοστάτησαν Τουρκία, Ρωσία και Ιράν. Αυτή είναι η συμβουλή μας στους συμμάχους μας», ανέφερε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Μπαράζ βομβαρδισμών στην Τεχεράνη - Ο Τραμπ πιέζει ΝΑΤΟ, Κίνα για τα Στενά του Ορμούζ και σκέφτεται χερσαία επιχείρηση στη νήσο Χαργκ

LIVE: Μπαράζ βομβαρδισμών στην Τεχεράνη - Ο Τραμπ πιέζει ΝΑΤΟ, Κίνα για τα Στενά του Ορμούζ και σκέφτεται χερσαία επιχείρηση στη νήσο Χαργκ

Σε πολεμικό κλοιό βρίσκεται η Μέση Ανατολή για ακόμη μία μέρα, με τον ισραηλινό στρατό να δηλώνει ότι σχεδιάζει να συνεχίσει την επιχείρηση του στο Ιράν για τουλάχιστον  τρεις ακόμη εβδομάδες. Δείτε ζωντανά όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline

BEST OF TOTHEMAONLINE