ΦΟΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ: Επιχείρησε να αυτοκτονήσει ο 22χρονος Σεντούρκ

ΦΟΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ: Επιχείρησε να αυτοκτονήσει ο 22χρονος Σεντούρκ

Προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του ο 22χρονος φερόμενος ως δολοφόνος του 65χρονου Σολωμού Αποστολίδη.

Ο Erdinc Senturk, ο οποίος παραδόθηκε στη Γιάλοβα την Κυριακή του Πάσχα (8/4), παραμένει υπό κράτηση, ενώ, σύμφωνα με την εφημερίδα «Kibris» αναμένεται η έκδοσή του στο ψευδοκράτος.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Σεντούρκ τελούσε υπό σύγχυση και προσπάθησε να αυτοκτονήσει, ωστόσο απέτυχε μετά από παρέμβαση συγκρατούμενών του.

Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Γιάλοβα, κρατήθηκε για νοσηλεία και όταν διαπιστώθηκε ότι η κατάστασή του ήταν εκτός κινδύνου μεταφέρθηκε ξανά στις φυλακές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αιματηρό οικογενειακό θρίλερ στη Λευκωσία: Καταζητείται 35χρονος για απόπειρα φόνου της συζύγου και της πεθεράς του

Αιματηρό οικογενειακό θρίλερ στη Λευκωσία: Καταζητείται 35χρονος για απόπειρα φόνου της συζύγου και της πεθεράς του

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ένα θρίλερ στην πρωτεύουσα μετά την αιματηρή επίθεση που σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, αναστατώνοντας τη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE