ΦΟΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ: Επιχείρησε να αυτοκτονήσει ο 22χρονος Σεντούρκ

ΦΟΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ: Επιχείρησε να αυτοκτονήσει ο 22χρονος Σεντούρκ

Προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του ο 22χρονος φερόμενος ως δολοφόνος του 65χρονου Σολωμού Αποστολίδη.

Ο Erdinc Senturk, ο οποίος παραδόθηκε στη Γιάλοβα την Κυριακή του Πάσχα (8/4), παραμένει υπό κράτηση, ενώ, σύμφωνα με την εφημερίδα «Kibris» αναμένεται η έκδοσή του στο ψευδοκράτος.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Σεντούρκ τελούσε υπό σύγχυση και προσπάθησε να αυτοκτονήσει, ωστόσο απέτυχε μετά από παρέμβαση συγκρατούμενών του.

Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Γιάλοβα, κρατήθηκε για νοσηλεία και όταν διαπιστώθηκε ότι η κατάστασή του ήταν εκτός κινδύνου μεταφέρθηκε ξανά στις φυλακές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Πάει Παρίσι και Βέλγιο ο ΠτΔ - Αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα και οι επαφές

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί την Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου, για το Παρίσι, όπου στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα τελέσει τα εγκαίνια δύο σημαντικών εκθέσεων που αναδεικνύουν την πολιτιστική κληρονομιά της Κύπρου και τους διαχρονικούς δεσμούς της με τη Γαλλία και την Ευρώπη. Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύσει στο Παρίσι η σύζυγός του κα Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE