ΦΟΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ: Στην Ιντερπόλ για Σεντούρκ – Προχωρά η Κυπριακή Αστυνομία

ΦΟΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ: Στην Ιντερπόλ για Σεντούρκ – Προχωρά η Κυπριακή Αστυνομία

Υπόθεση φόνου εκ προμελέτης διερευνά η Κυπριακή Αστυνομία σε σχέση με τον θάνατο του 65χρονου Σολωμού Αποστολίδη στα κατεχόμενα.

Έστω κι αν ο φόνος διαπράχθηκε στα κατεχόμενα, η Κυπριακή Αστυνομία διερευνά υπόθεση φόνου σε έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας, σύμφωνα με τον Μιχάλη Χατζηβασίλη («Ο Φιλελεύθερος»).

Έτσι, έχουν ήδη ληφθεί καταθέσεις από στενά συγγενικά πρόσωπα του Σολωμού Αποστολίδη, ενώ δεν αποκλείεται η Κυπριακή Αστυνομία να εκδώσει εναντίον του Erdinc Senturk διεθνές ένταλμα σύλληψης.

Αυτό αν οι τουρκικές αρχές αποφασίσουν να μην παραδώσουν τον 22χρονο, πράγμα που θα εμπλέξει και την Ιντερπόλ στην υπόθεση.

Στο μεταξύ, αν ο 22χρονος παραδοθεί στα κατεχόμενα τα πράγματα δυσκολεύουν καθώς οι κατοχικές αρχές δεν θα συνεργαστούν με την Κυπριακή Δημοκρατία και θα προχωρήσουν στα «δικαστήρια» του ψευδοκράτους.

Υπενθυμίζεται ότι προέκυψε «νομικό» πλαίσιο στην παράδοση του Σεντούρκ από τις τουρκικές αρχές στις κατοχικές αρχές και ως εκ τούτου θα δικαστεί στην Τουρκία.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πολύ σημαντική η συνάντηση ηγετών ΕΕ–περιοχής στην Κύπρο» - Αναφορές σε Τουρκία, νεκρή ζώνη και νέες στρατηγικές συνεργασίες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Πολύ σημαντική η συνάντηση ηγετών ΕΕ–περιοχής στην Κύπρο» - Αναφορές σε Τουρκία, νεκρή ζώνη και νέες στρατηγικές συνεργασίες

Πολύ σημαντική χαρακτήρισε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης τη συνάντηση των ηγετών της ΕΕ με ηγέτες κρατών της περιοχής, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE