Θύελλα αντιδράσεων - Χόρεψαν συρτάκι με γαλανόλευκα ρούχα στην Τουρκία

Θύελλα αντιδράσεων - Χόρεψαν συρτάκι με γαλανόλευκα ρούχα στην Τουρκία

Αντιδράσεις στα social media και... πολιτικό εμφύλιο στην Τουρκία, προκάλεσε το φεστιβάλ χορού μιας τοπικής οργάνωσης του CHP (Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος) στην Κωνσταντινούπολη.

Αιτία της έντασης ήταν το γεγονός ότι οι διοργανωτές, στο πλαίσιο του φεστιβάλ Υγείας, που διοργάνωσε το δημοτικό συμβούλιο του Kadıköy με παραδοσιακούς χορούς από όλο τον κόσμο, φιλοξένησε και μια ομάδα χορού που ντυμένη στα γαλανόλευκα χόρεψε το παραδοσιακό ελληνικό συρτάκι.

«Φόρεσαν τα χρώματα της ελληνικής σημαίας… Από τη μια λένε πως μάς πήραν οι Έλληνες 18 νησιά, από την άλλη χορεύουν συρτάκι και ελληνικά χρώματα την ώρα που επικρατεί ένταση. Περιμένουμε με ενδιαφέρουν την αντίδραση του (αρχηγού του CHP) Κεμάλ Κιλιντσάρογλου» δήλωναν τα στελέχη του Ερντογάν.

Από iefimerida.gr 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση για το «ΔΗΣΑΚΕΛ» - Οι απαντήσεις από ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ - Η δυσφορία ΔΗΠΑ και ΕΔΕΚ για τον ανασχηματισμό και τους ημικρατικούς

Δεν λέει να κοπάσει η πολιτική φωτιά που άναψε η αναφορά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, στο «ΔΗΣΑΚΕΛ». Η επίμαχη αναφορά, η οποία έγινε στον απόηχο της έντονης κριτικής για τους διορισμούς στα διοικητικά συμβούλια των ημικρατικών οργανισμών, αντί να λειτουργήσει ως παρένθεση στην πολιτική συζήτηση, εξελίσσεται, σε νέο μέτωπο αντιπαράθεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE