Χ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: «Έχουν ηρεμήσει τα πράγματα στον Συνεργατισμό»

Χ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: «Έχουν ηρεμήσει τα πράγματα στον Συνεργατισμό»

Έχουν ηρεμήσει τα πράγματα στο Συνεργατισμό μετά την κατάθεση από το κράτος 2.5 δισεκατομμυρίων ευρώ, ανέφερε ο Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης.

Μιλώντας στο «Πρωινό Δρομολόγιο» του κρατικού ραδιοφώνου, ο υπουργός Οικονομικών ανέφερε πως η κατάθεση στον Συνεργατισμό ήταν μια κίνηση από την Κυβέρνηση για να δείξει έμπρακτα ότι ακόμη και στο πιο ακραίο θεωρητικό ενδεχόμενο, δεν κινδυνεύουν οι καταθέσεις των πολιτών.

Ταυτόχρονα είπε, συνεχίζεται και η διαδικασία για εξεύρεση επενδυτή. Στόχος, σημείωσε ο κύριος Γεωργιάδης, είναι η ομαλή μετάβαση του Συνεργατισμού, στην επόμενη ημέρα για έναν υγιή Συνεργατισμό.

Ο υπουργός Οικονομικών, συνέστησε υπομονή και εμπιστοσύνη στους χειρισμούς της Κυβέρνησης προσθέτοντας πως το εγχείρημα είναι σε καλό δρόμο.

Εξέφρασε αισιοδοξία ότι τις επόμενες εβδομάδες τα πράγματα θα είναι καλύτερα, σημειώνοντας ταυτόχρονα ότι υπάρχουν δυσκολίες όμως τα πράγματα προχωρούν ομαλά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ: Έλαβε επίσημη πρόσκληση για τη Γενεύη από Γκουτέρες

ΠτΔ: Έλαβε επίσημη πρόσκληση για τη Γενεύη από Γκουτέρες

Την επίσημη πρόσκληση του Γενικού Γραμματέα των ΗΕ για την άτυπη διάσκεψη για το Κυπριακό που θα πραγματοποιηθεί στις 17 και 18 Μαρτίου στη Γενεύη, έλαβε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.