Δεν το άφησε ασχολίαστο – Σπουδαία δουλειά – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δεν το άφησε ασχολίαστο – Σπουδαία δουλειά – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Η Μαριώτα Αγγελοπούλου μαζί με την Μανωλίνα Κωνσταντίνου κατάφεραν να γράψουν ιστορία στους Κοινοπολιτειακούς αγώνες παίρνοντας την πρόκριση στους «4» του μπιτς βόλει.

Λίγες ώρες μετά την τεράστια επιτυχία τους, η Μαριώτα ανάρτησε στο instagram μια πανοραμική και συνάμα πανηγυρική φωτογραφία από το γήπεδο όπου οι δύο κοπέλες πήραν τη νίκη που τους έδωσε την τεράστια πρόκριση.

Δείτε την φωτογραφία:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπ. Εργασίας σε συντεχνίες για ΑΤΑ:«Να αποφευχθούν αντιπαραθετικές τοποθετήσεις και απεργιακά μέτρα»  - Ολοταχώς για παναπεργία

Υπ. Εργασίας σε συντεχνίες για ΑΤΑ:«Να αποφευχθούν αντιπαραθετικές τοποθετήσεις και απεργιακά μέτρα» - Ολοταχώς για παναπεργία

Κανονικά θα διεξαχθούν οι απεργιακές κινητοποιήσεις, που έχουν εξαγγελθεί για την Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με κοινή ανακοίνωση των Συνδικαλιστικών Οργανώσεων ΣΕΚ, ΠΕΟ, ΠΑΣΥΔΥ, ΔΕΟΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE