Το… μυθικό ποσό που έχασε μέσα σε μια μέρα ο Αμπράμοβιτς! – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το… μυθικό ποσό που έχασε μέσα σε μια μέρα ο Αμπράμοβιτς! – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το ιλιγγιώδες ποσό των 534 εκατομμυρίων δολαρίων μέσα σε μόλις 24 ώρες έχασε πρόσφατα ο Ρώσος μεγιστάνας και ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Ρομάν Αμπράμοβιτς!

Σύμφωνα με δημοσίευμα των «Moscow Times», η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών επέβαλε βαριές οικονομικές κυρώσεις σε όσους σημαντικούς Ρώσους επιχειρηματίες «ανακατεύτηκαν» στις προεδρικές εκλογές της χώρας το 2016 και ένας από αυτούς που επλήγησαν βαριά είναι και ο Ρομάν Αμπράμοβιτς, ο οποίος έγινε κατά 534 εκατομμύρια δολάρια «φτωχότερος» μέσα σε μια ημέρα!

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραίτηση Σιζόπουλου από την προεδρία της ΕΔΕΚ - Σε φορτισμένο κλίμα η ανακοίνωσή του- 1η Ιουνίου οι εκλογές - Οι «μνηστήρες»

Παραίτηση Σιζόπουλου από την προεδρία της ΕΔΕΚ - Σε φορτισμένο κλίμα η ανακοίνωσή του- 1η Ιουνίου οι εκλογές - Οι «μνηστήρες»

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην ΕΔΕΚ, μετά την απόφαση του Προέδρου του κόμματος Μαρίνου Σιζόπουλου, να αποχωρήσει από την προεδρία του κόμματος άμεσα, πριν από τις βουλευτικές εκλογές του 2026. Η ανακοίνωσή από τον ίδιο τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ, έγινε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής της ΕΔΕΚ, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης, με κύριο θέμα το κυπριακό, οι εξελίξεις μετά τη διάσκεψη της Γενεύης και ενόψει της νέας διάσκεψης, τον ερχόμενο Ιούλιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE