Λετυμπιώτης για «Videogate» - «Αν υπάρχουν στοιχεία οφείλουν να τα δώσουν... κάποιοι υιοθέτησαν ανεδαφικούς ισχυρισμούς»
Απάντηση στις επικρίσεις δίνει η Κυβέρνηση αναφορικά με την υπόθεση του «Videogate».

Την νεκροτομή διενήργησε η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα στην παρουσία του ιατροδικαστή Πανικού Σταυριανού ο οποίος εκπροσώπησε την οικογένεια.
Η νεκροτομή ήταν πολύωρη καθώς ξεκίνησε στις 10:00 το πρωί και ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τις 15:00 το μεσημέρι της Τρίτης (10/04).
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αρρώστησε πριν έρθει Κύπρο η Άντρια – ‘Έσβησε’ πριν το πασχαλινό τραπέζι στην γιαγιά– VIDEO
Σύμφωνα με την κ. Παπέττα, η 18χρονη υπέστη επιπωματισμό καρδιάς συνεπεία υγρής περικαρδίτιδάς.
Όπως μας αναφέρθηκε, έχουν ληφθεί δείγματα ιστοπαθολογικών, γενετικών και τοξιλοκολογικών εξετάσεων, ώστε να διαπιστωθεί από ποιο ιό προσεβλήθη η ατυχή Άντρια Παρασκευά.
Η 18χρονη σπούδαζε χορό στην πόλη Λιντς στην Αγγλία.Λίγο πριν έρθει στην Κύπρο για τις πασχαλινές της διακοπές, παρουσίασε συμπτώματα κρυολογήματος, χωρίς ωστόσο να προκαλέσουν ανησυχία.
Όταν η 18χρονη ήρθε στην Κύπρο, παρουσιάζει συμπτώματα εξάντλησης και αδυναμίας, με αποτέλεσμα την Κυριακή (8/4) να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου και απεβίωσε.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Μαύρο Πάσχα για οικογένεια – Έχασαν ξαφνικά την 18χρονη κόρη τους
Ι.Μ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




