Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο αλλά δεν μετέβη ακόμα στο σπίτι του. 

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, τρεισήμισι μήνες μετά το σοβαρό τροχαίο, αποδεικνύει ότι είναι αγωνιστής, αφού πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας και μεταφέρθηκε σε θεραπευτήριο των Βορείων προαστίων για την αποκατάστασή του!

Η σύζυγός του, Εβελίνα Βαρσάμη ήταν από νωρίς στο νοσοκομείο και συνομίλησε με την δημοσιογράφο της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» και της τόνισε: «Εμείς σήμερα κάνουμε Ανάσταση. Είναι ένα ακόμα θαύμα στη ζωή του Κωνσταντίνου… Ένα θαύμα ήταν ότι γλίτωσε ξημερώματα Χριστουγέννων και ένα ακόμα θαύμα ήταν ότι μέσα στην εντατική όταν είχε συμπληρώσει τις 57 μέρες αντιμετώπισε τις λοιμώξεις...»!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής της Ζήνας Κουτσελίνη: «Αναγνωρίζει τα πρόσωπα, τη γυναίκα του, τους γιατρούς, δεν μπορεί να μιλήσει γιατί έχει ακόμα τραχειοστομή και θα συνεχίσει να έχει και τις επόμενες μέρες. Τρέφεται κανονικά, στάθηκε στα πόδια του, κάθεται καθιστός σε καρέκλα, αλλά η εγκεφαλική βλάβη που έχει, δεν δίνει ακόμα εντολή για να κάνει τα πρώτα του βήματα…».

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από τη Λευκωσία στο Νέο Δελχί και τη Μουμπάι, η επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη που ανοίγει νέους επενδυτικούς ορίζοντες

Από τη Λευκωσία στο Νέο Δελχί και τη Μουμπάι, η επίσκεψη του Προέδρου Χριστοδουλίδη που ανοίγει νέους επενδυτικούς ορίζοντες

Η επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ινδία τον Μάιο - την οποία επιβεβαίωσε σε χθεσινές του δηλώσεις- με σταθμούς το Νέο Δελχί και τη Μουμπάι και με τη συνοδεία ευρείας επιχειρηματικής αποστολής, δεν πρέπει να προσεγγιστεί ως μια ακόμη διπλωματική δραστηριότητα υψηλού επιπέδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE