ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πέντε νεαροί υπό σύλληψη - Έκλεβαν ξυλεία από οικοδομή

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πέντε νεαροί υπό σύλληψη - Έκλεβαν ξυλεία από οικοδομή

Στη σύλληψη πέντε νεαρών προσώπων προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας το βράδυ της Μ. Παρασκευής (6/4), στην επαρχία Λευκωσίας, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας και κλοπής.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 21:00, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία ότι, νεαρά πρόσωπα πιθανόν να κλέβουν ξυλεία από ανεγειρόμενη οικοδομή, που βρίσκεται σε περιοχή Δήμου της επαρχίας Λευκωσίας.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβηκαν στο σημείο για εξετάσεις όπου εντόπισαν πέντε ανήλικα πρόσωπα, ηλικίας από 16 έως 17 χρόνων, να έχουν στην κατοχή τους έξι καροτσάκια υπεραγοράς, με τα οποία κουβαλούσαν μεγάλη ποσότητα οικοδομικής ξυλείας με σκοπό να τα μεταφέρουν σε χώρο ετοιμασίας λαμπρατζιάς.

Οι πέντε νεαροί συνελήφθησαν για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας από τα μέλη της Αστυνομίας και ενημερώθηκε σχετικά λειτουργός των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας για το περιστατικό.

Στην παρουσία των γονέων τους οι τέσσερις νεαροί και στην παρουσία λειτουργού των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας ο πέμπτος νεαρός κατηγορήθηκαν γραπτώς για τα υπό εξέταση αδικήματα και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Ομορφίτας διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE