Τρομακτικό τροχαίο για παγκόσμιο σταρ του βόλεϊ!

Τρομακτικό τροχαίο για παγκόσμιο σταρ του βόλεϊ!

Ο Λουτσιάνο Ντε Τσέκο είχε ένα τρομακτικό ατύχημα με το αυτοκίνητό του, σώθηκε από τη ζώνη του ο 29χρονος πασαδόρος της Περούτζια.

Tυχερός στην ατυχία του στάθηκε ο Λουτσιάνο Ντε Τσέκο. Ο 29χρονος πασαδόρος της Περούτζια είχε ένα τρομακτικό τροχαίο ατύχημα το απόγευμα της Πέμπτης (05/04) όταν το αυτοκίνητο του καρφώθηκε πάνω σε προπορευόμενο όχημα.

Το θετικό νέο για τον Αργεντινό σούπερ σταρ ήταν ότι φορούσε τη ζώνη του και έτσι τη γλίτωσε μόνο με ορισμένα θλαστικά τραύματα στη θωρακική χώρα. Ο Ντε Τσέκο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και στη συνέχεια πήρε εξιτήριο.

Μένει να δούμε πότε θα είναι σε θέση να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους αφού η Περούτζια έχει μπροστά της δύο μεγάλους αγώνες για τις εγχώριες διοργανώσεις και για το Champions.

sport24.gr

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE