ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ: Τα ευρήματα του Τ/κ ιατροδικαστή

ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ: Τα ευρήματα του Τ/κ ιατροδικαστή

Διενεργήθηκε αυτοψία από τουρκοκύπριο ιατρό στην σορό του άτυχου 65χρονου Σολωμού Αποστολίδη, που βρέθηκε νεκρός στα κατεχόμενα, την Μεγάλη Πέμπτη (5/4).

Σύμφωνα με τα τ/κ Μέσα, ο Δρ Burhan Nalbantoğlu, διαπιστώθηκε ότι ο Αποστολίδης έφερε κάταγμα κρανίου λόγω τραυματισμού που υπέστη από αμβλύ όργανο καθώς και εγκεφαλική αιμορραγία.

Μετά τον Οζερσάι, σε δηλώσεις για το περιστατικό, προέβη και ο ‘πρωθυπουργός’ των κατεχομένων Tufan Erhürman, o οποίος επανέλαβε ότι δεν πρόκειται για πολιτικό ζήτημα.    

Θυμίζουμε ότι, η σορός του 65χρονου Ε/κ, παραδόθηκε γύρω στις 11:00 το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής (06/04) στις κυπριακές Αρχές και αναμένεται εντός της ημέρας να διενεργηθεί νεκροτομή και από ιατροδικαστή της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τετράχρονο αγοράκι στο Μακάρειο: Ποιος το βρήκε στο βυθό της πισίνας και που βρισκόταν η μητέρα εκείνη τη στιγμή

Τετράχρονο αγοράκι στο Μακάρειο: Ποιος το βρήκε στο βυθό της πισίνας και που βρισκόταν η μητέρα εκείνη τη στιγμή

Στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία μεταφέρεται τετράχρονο αγοράκι που εντοπίστηκε από λουόμενη να βρίσκεται στο βυθό της πισίνας, σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου.

BEST OF TOTHEMAONLINE