ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ: Νεκροτομή από Κύπριο ιατροδικαστή -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ: Νεκροτομή από Κύπριο ιατροδικαστή  -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στις κυπριακές Αρχές παραδόθηκε η σορός του 65χρονου Σολωμού Αποστολίδη, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός την Μεγάλη Πέμπτη το μεσημέρι (05/04) σε δασώδη περιοχή κοντά στο δρόμο Κερύνειας - Κυθρέας.

Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο δημοσιεύματα, ο 65χρονος ανθυπασπιστής φέρει βαριά τραύματα στο κεφάλι και εγκαύματα στο σώμα.

Η σορός του παραδόθηκε γύρω στις 11:00 το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής (06/04) στις κυπριακές Αρχές και αναμένεται εντός της ημέρας να διενεργηθεί νεκροτομή.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Kibrisgazetesi, η λεγόμενη ‘Αστυνομία’ με τα ευρήματα που εντόπισε στο σώμα του άτυχου 65χρονου Ε/κ, πιστεύει ξεκάθαρα πλέον ότι πρόκειται για φόνο.

Ο Σολωμός, σύμφωνα με πηγές της τ/κ ιστοσελίδας, εντοπίστηκε με μώλωπες στο κεφάλι, ενώ φαίνεται να έχει εγκαύματα και στο σώμα του.

Να σημειώσουμε πως αυτοψία στην σκηνή διενήργησε και ιατροδικαστής από τα κατεχόμενα.

Φως στα ακριβή αίτια θανάτου του Αποστολίδη θα ρίξει η νεκροτομή που θα διενεργήσει ιατροδικαστής της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Πληροφορίες στης ιστοσελίδα μας αναφέρουν πως το σώμα του 65χρονου ήταν σε προχωρημένη αποσύνθεση. Πράγμα που συνεπάγεται πως ήταν νεκρός εδώ και ημέρες.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE