Ο Παναθηναϊκός δεν πεθαίνει!

Ο Παναθηναϊκός δεν πεθαίνει!

Αν και αυτοκτόνησε στην κανονική διάρκεια, ο Παναθηναϊκός βρήκε τον τρόπο με buzzer beater του Τζέιμς και… το χέρι του Θεού να νικήσει την Αρμάνι (96-95), περιμένοντας «δώρο» από Ολυμπιακό ή Ρεάλ!

Έμεινε όρθιος στο Μιλάνο με δραματικό τρόπο και ελπίζει την ύστατη ώρα για το πλεονέκτημα έδρας ο Παναθηναϊκός!

Αν και βρέθηκαν στο -17 στο 27’, αν και αυτοκτόνησαν στο φινάλε της κανονικής διάρκειας (όταν σχεδόν σε νεκρό χρόνο ο Σίνγκλετον έκανε φάουλ για τρεις βολές που έστειλε το ματς στην παράταση), οι πράσινοι βρήκαν τον τρόπο να νικήσουν την Αρμάνι (96-95) και να περιμένουν ήττα του Ολυμπιακού από τη Ζαλγκίρις ή ήττα της Ρεάλ από την Μπάμπεργκ για να είναι οριστικά στην τετράδα.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως αποφεύχθηκε οριστικά το ενδεχόμενο ελληνικού «εμφυλίου».

Τα δεκάλεπτα: 27-18, 55-42, 69-61, 87-87 (κ.α), 95-96

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE