ΛΕΜΕΣΟΣ: 24χρονες 'ξάφριζαν' κόσμο σε εμπορικό κέντρο

ΛΕΜΕΣΟΣ: 24χρονες 'ξάφριζαν' κόσμο σε εμπορικό κέντρο

Στη σύλληψη δύο γυναικών 24 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με υποθέσεις κλοπών από πρόσωπα, προχώρησε την Τετάρτη (4/4) η Αστυνομία.

Εναντίον των δύο γυναικών προέκυψε μαρτυρία, ότι ενέχονται σε δύο υποθέσεις κλοπών πορτοφολιών από τσάντες γυναικών, που διαπράχθηκαν σε εμπορικό κέντρο στη Λεμεσό, την 1η και 2α Απριλίου 2018.

Οι δύο 24χρονες, εντοπίστηκαν την Τετάρτη (4/4) από τους φρουρούς ασφαλείας του εμπορικού κέντρου, κατά την επίσκεψή τους εκεί.

Ακινητοποιήθηκαν και κλήθηκε στη σκηνή Αστυνομία, μέλη της οποίας τις συνέλαβαν δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη διερευνά την υπόθεση.

*Η κεντρική φωτογραφία είναι αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Νετανιάχου διέταξε «άμεσα και ισχυρά πλήγματα» στη Γάζα λόγω παραβιάσεων της εκεχειρίας από τη Χάμας

Ο Νετανιάχου διέταξε «άμεσα και ισχυρά πλήγματα» στη Γάζα λόγω παραβιάσεων της εκεχειρίας από τη Χάμας

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου διέταξε τον στρατό την Τρίτη να πραγματοποιήσει άμεσα «ισχυρές» επιθέσεις στη Γάζα, όπως μεταδίδει το Reuters.

BEST OF TOTHEMAONLINE