Παράδοση προϊόντων σε 1.000 οικογένειες ενόψει του Πάσχα από την εταιρεία ζυμαρικών Melissa

Παράδοση προϊόντων σε 1.000 οικογένειες ενόψει του Πάσχα από την εταιρεία ζυμαρικών Melissa

Η εταιρεία ζυμαρικών Melissa ολοκλήρωσε την παράδοση πακέτων με προϊόντα στις 1.000 οικογένειες των μαθητών ολοήμερων σχολείων τους οποίους στηρίζει το ίδρυμα «Σοφία για τα Παιδιά», μέσω του προγράμματος «Μαγειρεύω & Προσφέρω».

Η εταιρεία, πιστή στην προσήλωσή της στις αρχές της προσφοράς προς τον άνθρωπο και συνεχίζοντας τη δράση που ανακοίνωσε τον περασμένο Νοέμβριο στο πλαίσιο των ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας ζυμαρικών Melissa και της Argosy, Επίσημο Διανομέα των ζυμαρικών Melissa στην Κύπρο, σε συνεργασία με τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, προσέφερε έμπρακτη στήριξη στο ίδρυμα «Σοφία για τα Παιδιά».

Περισσότερα στο LifeNews...

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Με έναν λόγο προσεκτικά δομημένο, θεσμικά «ήπιο» αλλά πολιτικά αποκαλυπτικό, ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν επέλεξε, στην ανασκόπηση των πρώτων εκατό ημερών της «θητείας» του, να επαναφέρει στο προσκήνιο τον πυρήνα της τουρκικής θέσης στο Κυπριακό: την απαίτηση για κυριαρχική ισότητα, έστω κι αν αυτή παρουσιάζεται με διαφορετικό λεξιλόγιο.