Πρώτη πτήση Cyprus Airways από Λάρνακα προς Βηρυτό

Πρώτη πτήση Cyprus Airways από Λάρνακα προς Βηρυτό

Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη, 29 Μαρτίου, η πρώτη πτήση της Cyprus Airways από Λάρνακα προς Βηρυτό.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση, το αεροσκάφος της Cyprus Airways, τύπου Airbus A319, απογειώθηκε στις 10:40 το πρωί από τη Λάρνακα και προσγειώθηκε γύρω στις 11:20 στη Βηρυτό.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι με την εισαγωγή της Βηρυτού στο δίκτυό μας και αισθανόμαστε ότι το δρομολόγιο αυτό θα είναι μια δημοφιλής επιλογή για διακοπές σύντομης διάρκειας” δήλωσε η Natalia Popova, Εμπορική Διευθύντρια της Cyprus Airways.

Η Cyprus Airways θα συνδέει τη Λάρνακα με τη Βηρυτό, ξεκινώντας αρχικά με δύο πτήσεις την εβδομάδα και τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα από 25 Μαΐου του 2018.

`Οπως αναφέρεται, η τιμή του εισιτηρίου μετ’ επιστροφής από Λάρνακα προς Βηρυτό ξεκινά από 79 ευρώ, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων και επιβαρύνσεων.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες  - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές διεργασίες για το Κυπριακό: Πού στοχεύει η προσπάθεια Γκουτέρες - «Δεν αποκλείουμε θετικές εξελίξεις»

Παρασκηνιακές επαφές που «δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας» βρίσκονται σε εξέλιξη στη Νέα Υόρκη για το Κυπριακό, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο θετικών εξελίξεων μέσα στην εβδομάδα. Η παρουσία του στη Νέα Υόρκη περιλαμβάνει σειρά επαφών για το Κυπριακό, μεταξύ άλλων με τον ΓΓ του ΟΗΕ και την προσωπική του απεσταλμένη.

BEST OF TOTHEMAONLINE