Παραιτήσεις στην Ομόνοια – Η τελική απόφαση στο αίτημα για αναβολή της Συνέλευσης

Παραιτήσεις στην Ομόνοια – Η τελική απόφαση στο αίτημα για αναβολή της Συνέλευσης

Σε αποψινή συνεδρία των «πρασίνων» προέκυψαν νέα σχετικά με την επικείμενη Εκλογική Συνέλευση.

Συγκεκρίμενα από τα 14 μέλη του Διοικητικού Συμβουλιου, 8 ψήφισαν υπέρ και 6 κατά για αναβολή της εκλογικής και μεταφορά της σε δύο βδομάδες από την ημερομηνία που έχει οριστεί. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στους 6 που διαφώνησαν ήταν και τα 4 μέλη που προέρχονται από το Εμπρός ΟΜΟΝΟΙΑ.

Σύμφωνα πάντως με τις τελευταίες πληροφορίες προέκυψαν έντονες διαφωνίες ανάμεσα σε μέλη του ΔΣ και εκτός αυτού υπήρξαν και παραιτήσεις τεσσάρων μελών της.

Οι παραιτήσεις φαίνεται ότι σχετίζονται και έχουν να κάνουν κατά κύριο λόγο με το ενδιαφέρον του επενδυτή Σταύρου Παπασταύρου στο να εμπλακεί στα Διοικητικά αλλά και με τις λεπτομέρειες της πιθανής συμφωνίας του.

Το νεότερο από την σημερινή συνεδρία είναι ότι αποφασίστηκε η αναβολή της Γενικής Συνέλευσης, ενώ αναμένεται και επίσημη τοποθέτηση από την Ομόνοια.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΔΗΣΥ: Ενώπιον του Πολιτικού Γραφείου οι εισηγήσεις για τις αλλαγές στο καταστατικό- Εσωστρέφεια ή βήμα προς τα εμπρός;

ΔΗΣΥ: Ενώπιον του Πολιτικού Γραφείου οι εισηγήσεις για τις αλλαγές στο καταστατικό- Εσωστρέφεια ή βήμα προς τα εμπρός;

Ενώπιον των μελών του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ το οποίο συνεδριάζει στις 17.00 το απόγευμα της Τρίτης, τίθενται οι εισηγήσεις που έχουν καταθέσει μέλη του κόμματος για αλλαγές στο καταστατικό. Ως γνωστό, το καταστατικό συνέδριο του ΔΗΣΥ θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου. Τα μέλη του κόμματος είχαν την δυνατότητα να αποστείλουν τις εισηγήσεις τους, μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE