Τσαβούσογλου προς Καμμένο: Προσπάθεια να καλύψουν αποτυχίες'

Τσαβούσογλου προς Καμμένο: Προσπάθεια να καλύψουν αποτυχίες'

Συνεχίζει η λεκτική επίθεση μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας.

Ως στοχευμένη προσπάθεια της ελληνικής Κυβέρνησης να καλύψει τις αποτυχίες της και να στρέψει το βλέμμα του ελληνικού λαού μακριά από την οικονομική κρίση στην Ελλάδα ερμήνευσε τις δηλώσεις του Έλληνα Υπουργού Εθνικής `Αμυνας Πάνου Καμμένου ο Αντιπρόεδρος της τουρκικής Κυβέρνησης Χακάν Τσαβούσογλου.

Από την Προύσα, ο Αντιπρόεδρος της τουρκικής Κυβέρνησης κλήθηκε να σχολιάσει δηλώσεις του Έλληνα Υπουργού Εθνικής `Αμυνας για την Τουρκία. “Η ένταση τις τελευταίες βδομάδες κλιμακώνεται. Προς ποιά κατεύθυνση είναι οι διπλωματικές εξελίξεις;”, ρωτήθηκε ο Τούρκος αντιπρόεδρος ο οποίος απάντησε ότι “Η Ελλάδα είναι γείτονάς μας. Και η Τουρκία είναι μία πολύ ισχυρή χώρα. Επιθυμία μας θα ήταν να επωφεληθεί περισσότερο από μία τέτοια ισχυρή χώρα γείτονα. Αυτό είναι προς το συμφέρον και της Ελλάδας και της Τουρκίας”.

Ωστόσο είπε ότι “οι ισορροπίες στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια λόγω της οικονομικής κρίσης έχουν αλλάξει. Βλέπω να υπάρχει μια στοχευμένη προσπάθεια ώστε να καλύψουν τις αποτυχίες τους στρέφοντας το βλέμμα του ελληνικού λαού από την οικονομική κατάσταση προς άλλη κατεύθυνση”.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

TEASER: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μιλάει αποκλειστικά στο ThemaOnline μέσα από το προεδρικό αυτοκίνητο- Όλη η συνέντευξη, Παρασκευή στις 10:00

TEASER: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μιλάει αποκλειστικά στο ThemaOnline μέσα από το προεδρικό αυτοκίνητο- Όλη η συνέντευξη, Παρασκευή στις 10:00

Για πρώτη φορά, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, παραχώρησε συνέντευξη μέσα από το προεδρικό αυτοκίνητο, στη διαδρομή προς την Πάφο, αποκλειστικά στο ThemaOnline.

BEST OF TOTHEMAONLINE