ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΠΑΦΟΣ: 41 χρονος απείλησε με πιστόλι τη συμβία του - Ένταλμα και για τον 16χρονο γιο του

ΠΑΦΟΣ: 41 χρονος απείλησε με πιστόλι τη συμβία του - Ένταλμα και για τον 16χρονο γιο του

Υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, κατοχή και μεταφορά πυροβόλου όπλου κατηγορίας Β, παρέμβαση σε δικαστική διαδικασία, βία στην οικογένεια ανησυχία, απειλή βιαιοπραγίας και δημόσια εξύβριση, διερευνά η Αστυνομία Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η παραπονούμενη και συμβία 41χρονου κατήγγειλε ότι ο συμβίος της την απείλησε και την χτύπησε.

Ακολούθως η παραπονούμενη αποτάθηκε για βοήθεια στην Αστυνομία και στους γονιούς της με αποτέλεσμα αυτό να προκαλέσει την αντίδραση του 41χρονου ο οποίος στην συνέχεια απείλησε και τους γονείς της.

Μάλιστα ο 41χρονος τους κάλεσε να αποσύρουν και άλλη υπόθεση που εκκρεμεί εναντίον του στην Αστυνομία γιατί ειδάλλως, όπως είπε, θα τους “εξαφανίσει”.

Στην συνέχεια ο 41χρονος ζήτησε από τον γιο του να φέρει το πιστόλι του με το οποίο απείλησε ότι θα το χρησιμοποιήσει εναντίον της συμβίας του.

Η Αστυνομία μετά από εξετάσεις που διενήργησε για την υπόθεση εξέδωσε εντάλματα σύλληψης εναντίον του 41χρονου και του 16χρονου γιου του.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top