ΛΑΡΝΑΚΑ: Τρίτη σύλληψη για τις απομιμήσεις διαμαντιών

ΛΑΡΝΑΚΑ: Τρίτη σύλληψη για τις απομιμήσεις διαμαντιών

Σε τρίτη σύλληψη, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, προχώρησε την Κυριακή (1/4) η Αστυνομία.

Πρόκειται για 37χρονο, εναντίον του οποίου εξασφαλίστηκε μαρτυρία, κατά τη διάρκεια διερεύνησης της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, 54χρονος κάτοικος Λάρνακας, κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι στις 20 Μαρτίου, 2018, ένα πρόσωπο επισκέφθηκε τον παραπονούμενο και του πώλησε τέσσερα διαμάντια για το συνολικό ποσό των €44,000.

Ωστόσο μετά από εξέταση των διαμαντιών από εμπειρογνώμονα, διαπιστώθηκε ότι, πρόκειται για πολύ καλή απομίμηση διαμαντιών, η συνολική αξία των οποίων δεν υπερβαίνει τις €2,500.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθηκαν τις προηγούμενες μέρες και τέθηκαν υπό κράτηση δύο πρόσωπα, ηλικίας 59 και 34 ετών.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για όλους, νέα εποχή με άνοιγμα αγοράς ηλεκτρισμού»

Κύριος στόχος της Κυβέρνησης είναι να εξασφαλίσουμε επάρκεια και προσιτές τιμές ηλεκτρισμού για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις μας, στηρίζοντας έτσι έμπρακτα την κοινωνία μας ειδικά σε μια περίοδο μεγάλων γεωπολιτικών ανακατατάξεων και προκλήσεων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του κατά την ετήσια Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Αγοράς Ηλεκτρισμού που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE