ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Το μισάωρο κενό πριν το δυστύχημα

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Το μισάωρο κενό πριν το δυστύχημα

Απορίες εγείρονται αναφορικά με τις περαιτέρω διευκρινίσεις που χρειάζονται για το θανατηφόρο τροχαίο που έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου (31/3) στη Λεμεσό.

Το δυστύχημα έγινε στον αυτοκινητόδρομο και είχε ως τραγική συνέπεια τον θάνατο του 44χρονου Ελλαδίτη Ηλία Παπαευθυμίου και τον σοβαρό τραυματισμό 33χρονου κάτοικου Λεμεσού.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες αναφορικά με τις αιτίες για τις οποίες έγινε το δυστύχημα.

Συγκεκριμένα, υπάρχει ένα κενό μισής ώρας ανάμεσα στις 4:00 το πρωί του Σαββάτου (31/3), ώρα κατά την οποία ο άτυχος Ηλίας άφησε στο σπίτι του έναν φίλο του και στις 4:30, ώρα κατά την οποία έγινε η σφοδρή σύγκρουση.

Σύμφωνα και με τη Σωτηρούλα Χριστοφίδου (Πρωινό Δρομολόγιο), το σπίτι απέχει από το σημείο της σύγκρουσης μόλις λίγα λεπτά.

Στοιχεία θα εξαχθούν και από τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του θανόντος, που θα γίνει τη Δευτέρα (2/4).

Η οικογένεια, που βυθίστηκε σε βαρύ πένθος, προβαίνει στις απαραίτητες διαδικασίες για να μεταφέρει τη σορό στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Πρώτη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ντιάν - Kαμία τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ ΠτΔ και Ερχιουρμάν

Κυπριακό: Πρώτη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ντιάν - Kαμία τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ ΠτΔ και Ερχιουρμάν

O Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ανοίγει έναν νέο κύκλο επαφών γύρω από το Κυπριακό, υποδεχόμενος σήμερα στο Προεδρικό, τον νέο Ειδικό Αντιπρόσωπο του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE