Συλλούρης: 'Ανάγκη δημιουργίας πιο φιλικού προς την αλλαγή επιχειρηματικού περιβάλλοντος'

Συλλούρης: 'Ανάγκη δημιουργίας πιο φιλικού προς την αλλαγή επιχειρηματικού περιβάλλοντος'

Για την ανάγκη δημιουργίας ενός πιο φιλικού προς την αλλαγή επιχειρηματικού περιβάλλοντος, έκανε λόγο ο Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Συλλούρης.

Ο κ. Συλλούρης μιλούσε το Σάββατο (31/3) το πρωί στο συνέδριο του Κυπριακού Ινστιτούτου Μάρκετινγκ (CIM) με θέμα «Παραμένοντας μπροστά από την αλλαγή», που πραγματοποιείται στη Λευκωσία.

Το συνέδριο, είπε, «παρέχει κάθε χρόνο την ευκαιρία σε στελέχη να μάθουν και να ανταλλάξουν απόψεις αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα των επιχειρήσεων».

«Σε μια εποχή συνεχούς αλλαγής, το φετινό θέμα είναι ιδιαίτερα σχετικό», σημείωσε.

Για να είμαστε μπροστά, τόνισε, «πρέπει να αλλάξουμε».

«Μόνο αν αλλάξουμε μπορούμε να είμαστε καινοτόμοι και μόνο με την αλλαγή μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι θα βελτιωνόμαστε συνεχώς», είπε ο κ. Συλλούρης.

Πρόσθεσε ότι «ως κοινωνία, ως κράτος, είναι ανάγκη να φροντίσουμε για τη δημιουργία ενός πιο φιλικού προς την αλλαγή περιβάλλοντος».

Ο επιχειρηματικός κόσμος, ανέφερε ο Πρόεδρος της Βουλής, «αλλάζει με γρήγορους ρυθμούς και μετατρέπεται σε ένα παγκόσμιο χωριό και δεν έχουμε την πολυτέλεια να μείνουμε εκτός».

Αυτή θα πρέπει να είναι η δέσμευσή μας και το κληροδότημά μας, σημείωσε.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών

Με αναφορά στην ιστορική σημασία της ανεξαρτησίας αλλά και στις συνεχιζόμενες προκλήσεις του Κυπριακού, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο τηλεοπτικό του μήνυμα για την 65η επέτειο από την ανακήρυξη της Κυπριακής Δημοκρατίας, τόνισε ότι, παρά τις δυσκολίες, «υπάρχει σήμερα ένα παράθυρο ελπίδας» για επανέναρξη ουσιαστικών συνομιλιών, σημειώνοντας τη σημασία της ενεργότερης εμπλοκής της διεθνούς κοινότητας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE