ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Ενημερώθηκε η οικογένεια του άτυχου Ηλία - Καταλείπει δύο παιδιά

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΕΜΕΣΟΥ: Ενημερώθηκε η οικογένεια του άτυχου Ηλία - Καταλείπει δύο παιδιά

Ενημερώθηκε η οικογένεια του άτυχου 44χρονου Ελλαδίτη, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (31/3).

Ο Ηλίας Παπαευθυμίου από την Ελλάδα, είναι ο άτυχος άντρας που έχασε τη ζωή του στο νέο θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού, τα ξημερώματα του Σαββάτου (31/3).

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η οικογένεια του άτυχου 44χρονου έχει ενημερωθεί. Οι γονείς του άτυχου Ηλία, βρίσκοτναι στην Ελλάδα, ενώ η σύζυγος και τα δύο του παιδιά είναι στην Κύπρο.

Ο 44χρονος ήταν Έλληνας υπήκοος, ωστόσο το τελευταίο διάστημα κατοικούσε την Λεμεσό.  

Θυμίζουμε ότι από την σύγκρουση τραυματίστηκε σοβαρά και 33χρονος κάτοικος Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE