ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταζητούνται από την Αστυνομία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταζητούνται από την Αστυνομία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στη δημοσιότητα δίνει εκ νέου η Αστυνομία φωτογραφίες δύο ανδρών που καταζητούνται για υπόθεση διάρρηξης και κλοπής στη Λεμεσό.

Η Αστυνομία Κύπρου εξακολουθεί να καταζητεί τους GIVI KUTCHASVILI, 27 ετών, από τη Γεωργία και του ZURAB USUPYAN, 41 ετών, από τη Γεωργία, εναντίον των οποίων διερευνάται υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπή, που διαπράχθηκε στις 31 Ιανουαρίου, 2018 στη Λεμεσό.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει άμεσα με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25805057, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Βλέπει ξανά την Ολγκίν πριν τη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, φθάνει την Κυριακή στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές και την Δευτέρα θα γίνει δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη στις 11 το πρωί, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE