ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταζητούνται από την Αστυνομία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Καταζητούνται από την Αστυνομία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στη δημοσιότητα δίνει εκ νέου η Αστυνομία φωτογραφίες δύο ανδρών που καταζητούνται για υπόθεση διάρρηξης και κλοπής στη Λεμεσό.

Η Αστυνομία Κύπρου εξακολουθεί να καταζητεί τους GIVI KUTCHASVILI, 27 ετών, από τη Γεωργία και του ZURAB USUPYAN, 41 ετών, από τη Γεωργία, εναντίον των οποίων διερευνάται υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπή, που διαπράχθηκε στις 31 Ιανουαρίου, 2018 στη Λεμεσό.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει άμεσα με το ΤΑΕ Λεμεσού, στο τηλέφωνο 25805057, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Το παρασκήνιο ανάβει πρόωρα-Συμμαχίες υπό πίεση, εσωκομματικές ρωγμές και η μάχη που ήδη ξεκίνησε

Προεδρικές 2028: Το παρασκήνιο ανάβει πρόωρα-Συμμαχίες υπό πίεση, εσωκομματικές ρωγμές και η μάχη που ήδη ξεκίνησε

Η πολιτική σκηνή, έχει εισέλθει σε μια ιδιότυπη προεκλογική περίοδο, χωρίς επίσημη έναρξη. Κάτω από την επιφάνεια της θεσμικής κανονικότητας, τα κόμματα κινούνται ήδη με γνώμονα τις προεδρικές εκλογές του 2028, διαμορφώνοντας στρατηγικές, ανοίγοντας μέτωπα και επαναξιολογώντας συμμαχίες που μέχρι πρόσφατα θεωρούνταν δεδομένες.

BEST OF TOTHEMAONLINE