ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ύποπτο αντικείμενο κινητοποίησε την Αστυνομία- Έκλεισαν δρόμοι

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ύποπτο αντικείμενο κινητοποίησε την Αστυνομία- Έκλεισαν δρόμοι

Ύποπτο κιβώτιο που εντοπίστηκε στην Ανθούπολη πλησίον κεντρικού δρόμου κινητοποίησε την Αστυνομία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένα ύποπτο αντικείμενο, πιο συγκεκριμένα κιβώτιο, που τοποθετήθηκε έξω αλυσίδα αρτοποιείων, έθεσε σε συναγερμό την Αστυνομία και χρειάστηκε να αποκοπούν οι δρόμοι μέχρι να ενεργήσουν οι πυροτεχνουργοί.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση ο έλεγχος για ύποπτο αντικείμενο συνεχίζεται μέχρι αυτή την ώρα (17:20) με τους δρόμους να έχουν δοθεί ξανά στην κυκλοφορία.

H φωτογραφία είναι από το CyPoliceCheckpoint

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE