ΛΕΜΕΣΟΣ: Σύλληψη 22χρονου 2 χρόνια μετά-Σύρματα και λεκάνες

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σύλληψη 22χρονου 2 χρόνια μετά-Σύρματα και λεκάνες

Στη σύλληψη 22χρονου κατοίκου Λεμεσού, προχώρησε την Τετάρτη 28/3 η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής.

Εναντίον του 22χρονου, εξασφαλίστηκε μαρτυρία σχετικά με τη συγκεκριμένη υπόθεση, που διαπράχθηκε στη Λεμεσό, μεταξύ Απριλίου και Μαΐου 2016.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία, τον Μάιο του 2016, από τον ιδιοκτήτη υπό ανέγερσης κατοικίας στη Λεμεσό, άγνωστοι διέρρηξαν την εν λόγω οικία και έκλεψαν σύρματα της ηλεκτρικής εγκατάστασης, λεκάνες της κουζίνας και χαλκοσωλήνες της κεντρικής θέρμανσης, συνολικής αξίας €37,710 περίπου.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Ο Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ» για όλα: Οι «αδυναμίες» του, η ζωή μετά το Προεδρικό και οι αλήθειες που ακούγονται για πρώτη φορά – Βίντεο

Χωρίς κανένα φίλτρο, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, άνοιξε τις πόρτες του γραφείου του στην κάμερα του ThemaOnline και μίλησε στον Τάσο Θεοδώρου για όλα και… όλους.

BEST OF TOTHEMAONLINE