ΛΕΜΕΣΟΣ: Σύλληψη 22χρονου 2 χρόνια μετά-Σύρματα και λεκάνες

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σύλληψη 22χρονου 2 χρόνια μετά-Σύρματα και λεκάνες

Στη σύλληψη 22χρονου κατοίκου Λεμεσού, προχώρησε την Τετάρτη 28/3 η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής.

Εναντίον του 22χρονου, εξασφαλίστηκε μαρτυρία σχετικά με τη συγκεκριμένη υπόθεση, που διαπράχθηκε στη Λεμεσό, μεταξύ Απριλίου και Μαΐου 2016.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία, τον Μάιο του 2016, από τον ιδιοκτήτη υπό ανέγερσης κατοικίας στη Λεμεσό, άγνωστοι διέρρηξαν την εν λόγω οικία και έκλεψαν σύρματα της ηλεκτρικής εγκατάστασης, λεκάνες της κουζίνας και χαλκοσωλήνες της κεντρικής θέρμανσης, συνολικής αξίας €37,710 περίπου.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Βασικός στόχος της Κυβέρνησης η αύξηση των συντάξεων, είμαστε έτοιμοι για τα θέματα που έθεσαν οι συντεχνίες»

ΠτΔ: «Βασικός στόχος της Κυβέρνησης η αύξηση των συντάξεων, είμαστε έτοιμοι για τα θέματα που έθεσαν οι συντεχνίες»

Στη σημασία της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι βασικός στόχος της Κυβέρνησης είναι η αύξηση των συντάξεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE