Η ΠΟΕΔ στηρίζει τους εκπαιδευτικούς που εργάζονται στα προαιρετικά ολοήμερα σχολεία

Η ΠΟΕΔ στηρίζει τους εκπαιδευτικούς που εργάζονται στα προαιρετικά ολοήμερα σχολεία

Τη στήριξή της στην προσπάθεια των εκπαιδευτικών, οι οποίοι εργάζονται στα προαιρετικά ολοήμερα δημοτικά σχολεία, εκφράζει η ΠΟΕΔ, καλώντας την επίσημη πλευρά να προχωρήσει στην επίλυση του ζητήματος του καθεστώτος τους.

Σε ανακοίνωσή της, η ΠΟΕΔ «τονίζει την πάγια θέση της για ποιοτική αναβάθμιση του Προαιρετικού Ολοήμερου Σχολείου και τη διασύνδεσή του με το πρωινό σχολείο. Παράλληλα, επαναλαμβάνει τη θέση της για την κατάργηση του απαράδεκτου καθεστώτος της αγοράς υπηρεσιών και του αυτοεργοδοτούμενου στην εκπαίδευση, και ζητά την αναγνώριση της υπηρεσίας στα Προαιρετικά Ολοήμερα υπό προϋποθέσεις».

Προστίθεται ότι «με βάση τα πιο πάνω, η ΠΟΕΔ στηρίζει την προσπάθεια και τον αγώνα των συναδέλφων που εργάζονται στα Προαιρετικά Ολοήμερα και καλεί την επίσημη πλευρά να προχωρήσει στην επίλυση των πιο πάνω θεμάτων».

Από ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

ΠτΔ για ΑΤΑ: «Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές - Αναλόγως των εξελίξεων θα προχωρήσουμε»

Υπάρχουν και δεύτερες και τρίτες επιλογές για την εκτελεστική εξουσία στο θέμα της ΑΤΑ, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφέροντας πως η απόφαση των εργοδοτικών οργανώσεων ν’ απορρίψουν το προσχέδιο μόνιμης συμφωνίας για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή της κυβέρνησης «σίγουρα δεν είναι θετική». Ωστόσο, δεν θέλησε ν’ αποκαλύψει ποιες είναι αυτές ο επιλογές, ενώ σημείωσε πως  το κείμενο που διαβάστηκε την Κυριακή στις εργοδοτικές οργανώσεις ήταν το ίδιο με αυτό στις συντεχνίες τη Δευτέρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE