ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ανησυχούν οι οδηγοί στον αυτοκινητόδρομο βλέποντας τις φλόγες- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Ανησυχούν οι οδηγοί στον αυτοκινητόδρομο βλέποντας τις φλόγες- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ορατές από τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας είναι οι φλόγες της πυρκαγιάς που ξέσπασε το απόγευμα της Τρίτης 27/3 στον σκουπιδότοπο του Κοτσιάτη.

Πολλοί ήταν οι οδηγοί που επικοινώνησαν με την ιστοσελίδα μας αναφέροντας μας το συμβάν το οποίο έχει επιληφθεί η Πυροσβεστική Υπηρεσία εδώ και ώρες.

 Η φωτιά που ξέσπασε από άγνωστη αιτία στα όρια του σκουπιδότοπου ελέγχεται από την Πυροσβεστική άντρες της οποία θα παραμείνουν στο χώρο όλο το βράδυ καθώς η φωτιά δεν αναμένεται να σβήσει σύντομα.

 Ως εκ τούτου δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας, καθώς δεν κινδυνεύουν ούτε άνθρωποι ούτε σπίτια.


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ – Ερχιουρμάν: Στις 8 Μαίου η συνάντηση – «Ο ορίζοντας του τέλους του 2026 δεν πρέπει να χαθεί»

ΠτΔ – Ερχιουρμάν: Στις 8 Μαίου η συνάντηση – «Ο ορίζοντας του τέλους του 2026 δεν πρέπει να χαθεί»

Στις 8 Μάϊου, στις 16.00, θα πραγματοποιηθεί η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, ανακοίνωσε, το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE