Το ύστατο χαίρε είπαν στο Μ. Αντωνόπουλο συγγενείς και φίλοι

Το ύστατο χαίρε είπαν στο Μ. Αντωνόπουλο συγγενείς και φίλοι

Το ύστατο χαίρε είπαν συγγενείς και φίλοι στον Μάκη Αντωνόπουλο. Ο Ελλαδίτης  σκηνοθέτης, ηθοποιός, συγγραφέας, ποιητής και δημοσιογράφος που απεβίωσε τη Δευτέρα 26/3 και που για χρόνια δραστηριοποιείτο στην Κύπρο, οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία το απόγευμα.



Η κηδεία του τελέστηκε  στις 15:30 το απόγευμα  στο Δημόσιο Κοιμητήριο Μεταμόρφωσης Αττικής.

Την Τετάρτη 28/3 στις 17:00 το απόγευμα στην Εκκλησία Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στη Σφαλαγγιώτισα στη Λεμεσό, θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη του Μάκη Αντωνόπουλου.

Ο Μάκης Αντωνόπουλος στην Πάφο  εργάστηκε επί σειρά ετών στο Ράδιο Πάφος και στο Κανάλι Ωμέγα καθώς και στην Λεμεσό στο τηλεοπτικό σταθμό EXTRA.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραγωδία στις Κεντρικές: Νεκρός 54χρονος κρατούμενος - Στη φυλακή για τον φόνο 34χρονης

Τραγωδία στις Κεντρικές: Νεκρός 54χρονος κρατούμενος - Στη φυλακή για τον φόνο 34χρονης

Αλλοδαπός κρατούμενος, ηλικίας 54 ετών, ο οποίος τελούσε υπό κράτηση στις Κεντρικές Φυλακές για υπόθεση φόνου εκ προμελέτης που διαπράχθηκε τον Αύγουστο του 2025 στην Πάφο, με θύμα γυναίκα ηλικίας 34 ετών, απεβίωσε αργά απόψε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE