Το ύστατο χαίρε είπαν στο Μ. Αντωνόπουλο συγγενείς και φίλοι

Το ύστατο χαίρε είπαν στο Μ. Αντωνόπουλο συγγενείς και φίλοι

Το ύστατο χαίρε είπαν συγγενείς και φίλοι στον Μάκη Αντωνόπουλο. Ο Ελλαδίτης  σκηνοθέτης, ηθοποιός, συγγραφέας, ποιητής και δημοσιογράφος που απεβίωσε τη Δευτέρα 26/3 και που για χρόνια δραστηριοποιείτο στην Κύπρο, οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία το απόγευμα.



Η κηδεία του τελέστηκε  στις 15:30 το απόγευμα  στο Δημόσιο Κοιμητήριο Μεταμόρφωσης Αττικής.

Την Τετάρτη 28/3 στις 17:00 το απόγευμα στην Εκκλησία Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στη Σφαλαγγιώτισα στη Λεμεσό, θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη του Μάκη Αντωνόπουλου.

Ο Μάκης Αντωνόπουλος στην Πάφο  εργάστηκε επί σειρά ετών στο Ράδιο Πάφος και στο Κανάλι Ωμέγα καθώς και στην Λεμεσό στο τηλεοπτικό σταθμό EXTRA.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 LIVE VIDEO: Άρχισε η συζήτηση για τον Κρατικό Προϋπολογισμό του 2026

LIVE VIDEO: Άρχισε η συζήτηση για τον Κρατικό Προϋπολογισμό του 2026

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται στην Ολομέλεια της Βουλής η τριήμερη συζήτηση για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2026, με τους πολιτικούς αρχηγούς να ανεβαίνουν ήδη στο βήμα και να τοποθετούνται επί των βασικών κατευθύνσεων και προτεραιοτήτων της οικονομικής πολιτικής.