Γενέθλια για Κύπρια επώνυμη! Ανθοδέσμες και εκπλήξεις στο γραφείο της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Γενέθλια για Κύπρια επώνυμη! Ανθοδέσμες και εκπλήξεις στο γραφείο της - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το γραφείο της διαμορφώθηκε σε εορταστικό κλίμα, με εκπλήξεις και λουλούδια.

Η Κλέλια Γιασεμίδου την Τρίτη, 27 Μαρτίου έχει τα γενέθλιά της και τόσο ο αγαπημένος της, Πέτρος Αθανασίου, όσο και οι συνάδελφοί της φρόντισαν να της κάνουν την μέρα της αξέχαστη.

Η ραδιοφωνική παραγωγός του Ράδιο Πρώτο είχε μία ευχάριστη έκπληξη στο γραφείο της καθώς ο χώρος του γραφείου της είχε διαμορφωθεί με εορταστικές σημαίκες και ανθοδέσμες.

Η Κλέλια Γιασεμίδου έλαβε και δύο πανέμορφες ανθοδέσμες, από τον σύντροφό της Πέτρο και τη μητέρα της, Χρυστάλλα Γιασεμίδου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Πενταμερής: Η ώρα της Νέας Υόρκης - Τα σενάρια - Η απουσία της ΕΕ και οι χαμηλές προσδοκίες

Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, όπου την Τετάρτη αναμένεται ακόμα μια κρίσιμη συνάντηση, για το κυπριακό. Η δεύτερη άτυπη πενταμερής διάσκεψη πραγματοποιείται υπό το φως της τουρκικής αδιαλλαξίας και των απαράδεκτων αξιώσεων για λύση δύο κρατών.

BEST OF TOTHEMAONLINE