ΛΕΜΕΣΟΣ: Έμεινε από βενζίνη, έγινε έξαλλη, εξύβριζε αστυνομικούς και έσπασε το δόντι της

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έμεινε από βενζίνη, έγινε έξαλλη, εξύβριζε αστυνομικούς και έσπασε το δόντι της

Αντιμέτωποι με ένα περίεργο περιστατικό ήρθαν Αστυνομικοί του Σταθμού Πολεμιδιών το απόγευμα του Σαββάτου (24/03) στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τα γεγονότα τα οποία κατέγραψαν τα μέλη της Αστυνομίας, γυναίκα τηλεφώνησε στον Σταθμό αναφέροντας πως ξέμεινε από βενζίνη στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου στο ύψος του Ύψωνα.

Οι αστυνομικοί παρότρυναν την γυναίκα όπως τηλεφωνήσει σε συγγενικό της πρόσωπο έτσι ώστε να της φέρει καύσιμα.

Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, λόγω της επικινδυνότητας του δρόμου, μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στο σημείο για να διασφαλίσουν την ασφάλεια των δυο γυναικών.

Στη θέα των αστυνομικών, η γυναίκα άρχισε να εξυβρίζει τα όργανα της τάξης και να τους επιτίθεται λεκτικά. Οι δυο αστυνομικοί προσπάθησαν να ηρεμήσουν την οδηγό αλλά η ίδια συνέχιζε να φωνάζει με αισχρό και χυδαίο τρόπο.

Η παραπονούμενη ακολούθως, προέβαλε αντίσταση, συνέχισε να βρίζει, ενώ από το όχημα εξήλθε η μητέρα της, η οποία ήταν συνοδηγός.

Σε κάποια στιγμή η 63χρονη εισήλθε στον αυτοκινητόδρομο, οι αστυνομικοί προσπάθησαν να την αποτρέψουν με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και να σπάσει το δόντι της.

Η 63χρονη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για περίθαλψη ενώ και οι δυο γυναίκες κατηγορηθήκαν γραπτώς για εξύβριση οργάνου.

Ακολούθως, οι δυο γυναίκες υπέβαλαν παράπονο στην Ανεξάρτητη Αρχή Διερεύνησης Παράπονων και Ισχυρισμών εναντίον της Αστυνομίας.

Να σημειώσουμε πως στο όχημα επέβαινε και ανήλικο παιδί.

I.M.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE