Εγκληματική ενέργεια εναντίον του Νικολάου της Ομόνοιας

Εγκληματική ενέργεια εναντίον του Νικολάου της Ομόνοιας

Ένας από τους τρεις εμπρησμούς που έγιναν τις τελευταίες ώρες στη Λεμεσό, έχει σχέση με τον Νίκο Νικολάου.

Πρόκειται για μέλος της Ομόνοιας, ο οποίος τις τελευταίες εβδομάδες δήλωσε ότι είναι σε ανοικτή γραμμή με ενδιαφερόμενο επενδυτή για τον σύλλογο της Λευκωσίας.

Συγκεκριμένα το αυτοκίνητο πολυτελείας που του ανήκει και ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι του στα Πολεμίδια, έγινε παρανάλωμα του πυρός. Καταστράφηκε ολοσχερώς.

Διαβάστε περισσότερα στο ThemaSports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μορφάκης Σολομωνίδης στο «Τ»: «Η ΕΔΕΚ μπορεί και πρέπει να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη της κοινωνίας»

Μορφάκης Σολομωνίδης στο «Τ»: «Η ΕΔΕΚ μπορεί και πρέπει να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη της κοινωνίας»

Με συγκρατημένη αισιοδοξία και σαφές μήνυμα ενότητας, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μορφάκης Σολομωνίδης, μιλά στο ThemaOnline για την επανεκκίνηση του κόμματος ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης της 9ης Νοεμβρίου.Τονίζει πως «κανείς δεν περισσεύει», απευθύνει κάλεσμα επιστροφής σε παλιά στελέχη και δηλώνει έτοιμος να δώσει τη μάχη των Βουλευτικών εκλογών του 2026. Παράλληλα, αποκαλύπτει τους έξι πολιτικούς πυλώνες της ΕΔΕΚ για την επόμενη μέρα και στέλνει μήνυμα πίστης στις αρχές και τις αξίες του κόμματος, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «η γροθιά που μας ενώνει, είναι πιο δυνατή από όσα μας χωρίζουν».

BEST OF TOTHEMAONLINE