Ο ατζέντης του Σαλάχ έβαλε… «βόμβα» στο μέλλον του παίκτη!

Ο ατζέντης του Σαλάχ έβαλε… «βόμβα» στο μέλλον του παίκτη!

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ έχει διακριθεί στην Αγγλία, έχοντας πετύχει μέχρι τώρα 28 γκολ στο πρωτάθλημα, βάζοντας πλώρη για το βραβείο του παίκτη της χρονιάς στη Premier League.

Όπως είναι φυσικό, όλος ο πλανήτης «παραμιλάει» με τα επιτεύγματα του Αιγύπτιου άσσου με κορυφαίους συλλόγους να τον έχουν βάλει στο «μάτι» για το καλοκαίρι.

Οι τελευταίες πληροφορίες, σύμφωνα με τη «Mirror», ανέφεραν ότι η Λίβερπουλ ετοιμάζεται να «δέσει» στο λιμάνι τον γκολτζή της με παχυλό συμβόλαιο, το οποίο θα του αποφέρει 200.000 λίρες τη βδομάδα.

Ωστόσο, ένα tweet του ατζέντη του παίκτη ήταν αρκετό, ώστε να διαψεύσει την αγγλική εφημερίδα και να «ταρακουνήσει» τους φίλους της αγγλικής ομάδας, υπονοώντας ότι η παραμονή του στον σύλλογο μόνο σίγουρη δεν μπορεί να θεωρείται.

«Δεν συζητάμε για σχέδια καριέρας (του Σαλάχ) «με φίλους» έγραψε ο Ραμί Αμπάς Ισά, δείχνοντας πως με τη «Mirror» μόνο φιλικές σχέσεις δεν έχουν.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ TWEET:

 

Πηγή: www.contra.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE