Δεν πέρασε η πρόταση της ΑΕΚ και ΣΟΚ για Παναθηναϊκό

Δεν πέρασε η πρόταση της ΑΕΚ και ΣΟΚ για Παναθηναϊκό

Άσχημα τα νέα αναφορικά με τον Παναθηναϊκό αλλά και άλλες ομάδες της Super League, καθώς δεν πέρασε η πρόταση της ΑΕΚ για μη υποβιβασμό των ομάδων αν δεν πάρουν αδειοδότηση.

Συγκεκριμένα η Ένωση είχε προτείνει να να υπάρξει αλλαγή στο ποινολόγιο αδειοδοτήσεων και αν αυτή περνούσε από το ΔΣ, τότε θα γινόταν πρόταση στην ΕΠΟ για κατάργηση της ποινής υποβιβασμού για ομάδες που έχουν χρέη και δεν μπορούν να καταθέσουν ολοκληρωμένο φάκελο αδειοδότησης. Η πρόταση της ΑΕΚ ωστόσο δεν πέρασε καθώς οι ψήφοι ήταν 7 υπέρ και 6 κατά, ενώ για να περάσει ήθελε 12 ψήφους.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Περιορισμένη αισιοδοξία» για τη Νέα Υόρκη - Στις 2 τα ξημερώματα η έναρξη της συνάντησης

«Περιορισμένη αισιοδοξία» για τη Νέα Υόρκη - Στις 2 τα ξημερώματα η έναρξη της συνάντησης

«Περιορισμένη αισιοδοξία» εξέφρασαν αρμόδιες πηγές την Τετάρτη σε σχέση με το αποτέλεσμα της άτυπης διευρυμένης συνάντησης για το Κυπριακό υπό τον ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, σημειώνοντας όμως την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς να συζητήσει για τα θέματα που εκκρεμούν όσον αφορά στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης αλλά και για περισσότερη πρόοδο σχετικά με την όλη διαδικασία.