Το εντός έδρας ντέρμπι με την Ανόρθωση και τα άλλα τρία παιχνίδια της βδομάδας

Το εντός έδρας ντέρμπι με την Ανόρθωση και τα άλλα τρία παιχνίδια της βδομάδας

Μέσω της ιστοσελίδας της η Ομόνοια ενημερώνει:

«Τέσσερις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το εβδομαδιαίο αγωνιστικό πρόγραμμα του Συλλόγου.

Απόψε η ομάδα πετόσφαιρας αντιμετωπίζει στη Λεμεσό την ΑΕΚ Καραβά, στον δεύτερο αγώνα για την προημιτελική φάση του κυπέλλου. Οι «πράσινοι» είχαν κερδίσει στο πρώτο παιχνίδι με 3-0. Για να προκριθούν στους “4” θα πρέπει να πετύχουν δεύτερη νίκη, είτε να χάσει με σκορ 3-2. Σε περίπτωση ήττας 3-0 ή 3-1 το παιχνίδι θα οδηγηθεί στο χρυσό σετ, εκεί όπου θα κριθεί η πρόκριση.

Την Τετάρτη η ομάδα καλαθόσφαιρας θα ταξιδέψει στον Αγρό για να αναμετρηθεί με τον τοπικό Αχιλλέα, στον δεύτερο αγώνα για την ημιτελική φάση πρωταθλήματος. Το «τριφύλλι» προηγείται με 1-0 στις νίκες και απομένει άλλη μια για να πάρει την πρόκριση στα τελικά.

Την Κυριακή υπάρχουν δύο παιχνίδια. Αρχικά η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου θα φιλοξενηθεί στην έδρα της Πάφια και στοχεύει στο διπλό, ενώ το απόγευμα η ποδοσφαιρική ομάδα θα συγκρουστεί με την Ανόρθωση και θα επιδιώξει επιστροφή στις νίκες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Ποδόσφαιρο
01.04, 16:00 ΟΜΟΝΟΙΑ – Ανόρθωση (4η αγωνιστική Β΄ φάσης πρωταθλήματος | στάδιο ΓΣΠ)

Καλαθόσφαιρα
28.03, 19:00 Αχιλλέας Αγρού – ΟΜΟΝΟΙΑ (ημιτελική φάση πρωταθλήματος, 2ος αγώνας | κλειστή αίθουσα Αγρού)

Γυναικείο Ποδόσφαιρο
01.04, 11:00 Πάφια – ΟΜΟΝΟΙΑ (17η αγωνιστική | βοηθητικά Πάφος FC)

Πετόσφαιρα
26.03, 20:00 ΑΕΚ Καραβά – ΟΜΟΝΟΙΑ (προημητελική φάση κυπέλλου, 2ος αγώνας | κλειστή αίθουσα «Σπύρος Κυπριανού»)».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

Η υπεύθυνη μας δημοσιονομική πολιτική μας επιτρέπει να απορροφούμε κρίσεις όπως ο αφθώδης πυρετός και να παρέχουμε στους κτηνοτρόφους μας σημαντικά αυξημένες αποζημιώσεις για το ζωικό κεφάλαιο, σε επίπεδα πολύ υψηλότερα από τις ευρωπαϊκές τιμές αναφοράς κατά 150%–200% περίπου, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, σε εορταστική εκδήλωση της Παναγροτικής Ένωσης Κύπρου για τα 85χρονά της.

BEST OF TOTHEMAONLINE