ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΡΟΧΑΙΟ ΚΛΗΡΟΥ: Δύσκολες ώρες για τον ποδηλάτη

ΤΡΟΧΑΙΟ ΚΛΗΡΟΥ: Δύσκολες ώρες για τον ποδηλάτη

Διασωληνωμένος στην Εντατική του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας βρίσκεται από την  Κυριακή (25/03) ο 45χρονος ποδηλάτης που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η κατάσταση του 45χρονου ποδηλάτη παραμένει κρίσιμη, ενώ νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην εντατική του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.

Από τη σύγκρουση, ο ποδηλάτης τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση ενώ φέρει και κάταγμα στο πόδι.

Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, ο τραυματίας δεν έφερε προστατευτικό κράνος την ώρα που συνέβη το τροχαίο. ενώ στον οδηγό του αυτοκινήτου έγινε έλεγχος αλκοτέστ με μηδενική ένδειξη.

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στο χωριό Κλήρου της Επαρχίας Λευκωσίας. Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, 64χρονος οδηγός, παρέσυρε και τραυμάτισε τον άτυχο άντρα ποδηλάτη.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εντοπίστηκε το ελικόπτερο του Ιρανού προέδρου που συνετρίβη - «Δεν υπάρχει ίχνος ζωής»

«Πρωτοβουλίες Νέων»: «Άδειασε» το ταμείο - Μεγάλος ο όγκος των αιτήσεων – Χρειάζεται ενίσχυση του κονδυλίου

Ξενοδοχεία: Έτσι κατέληξε χωρίς άδεια λειτουργίας το 93% - Οι λόγοι καθυστέρησης και οι εκτιμήσεις για τον τουρισμό φέτος το καλοκαίρι



Περιμένοντας την έκθεση Ολγκίν - Σε τεντωμένο σχοινί οι ισορροπίες

Περιμένοντας την έκθεση Ολγκίν - Σε τεντωμένο σχοινί οι ισορροπίες

Αναχωρώντας από την Κύπρο την περασμένη εβδομάδα η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, έστειλε σαφή μηνύματα και προς τις δύο πλευρές την ε/κ και την τ/κ για να κάνουν βήματα έτσι ώστε να κινηθεί η διαδικασία στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top