Κύπρος και Ισραήλ διεξάγουν την άσκηση «Ονήσιλος-Γεδεών 1/2018»

Κύπρος και Ισραήλ διεξάγουν την άσκηση «Ονήσιλος-Γεδεών 1/2018»

Η προγραμματισμένη άσκηση με την επωνυμία «Ονήσιλος-Γεδεών 1/2018» πραγματοποιείται από τη Δευτέρα, 26η Μαρτίου και μέχρι την 28η Μαρτίου 2018, από τις Ένοπλες Δυνάμεις της Κυπριακής Δημοκρατίας και του Ισραήλ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Άμυνας, η άσκηση διεξάγεται στο πλαίσιο του ετήσιου προγράμματος στρατιωτικής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών.

Προστίθεται ότι η άσκηση θα διεξάγεται εντός του FIR Λευκωσίας και σε μεγάλο τμήμα της επικράτειας της Κυπριακής Δημοκρατίας και σε αυτή θα συμμετέχει προσωπικό και μέσα της Εθνικής Φρουράς, καθώς και αεροσκάφη διαφόρων τύπων της Ισραηλινής Πολεμικής Αεροπορίας.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.