ΛΕΜΕΣΟΣ: Πυρκαγιά σε σταθμό της ΑΗΚ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πυρκαγιά σε σταθμό της ΑΗΚ

Σε βραχυκύκλωμα οφείλεται η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας (26/3) σε ηλεκτρικούς συσσωρευτές (μπαταρίες) μέσα σε αποθήκη 40 τετραγωνικών μέτρων περίπου στον ηλεκτροπαραγωγικό σταθμό Μονής.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, από την πυρκαγιά καταστράφηκαν 14 συσσωρευτές ενώ από τον καπνό και τη θερμότητα επηρεάστηκε η βαφή του δωματίου. Οι συσσωρευτές χρησιμοποιούνται ως εφεδρεία σε περιπτώσεις έκτακτου ανάγκης.

Η κλήση λήφθηκε στις 02:26 τα ξημερώματα και ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αγίου Νικολάου Λεμεσού με δύο οχήματα. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς χρησιμοποιήθηκαν 3 πυροσβεστήρες ξηρής σκόνης και 2 αναπνευστικές συσκευές.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνήθηκαν επί τόπου σε συνεργασία με λειτουργό της Α.Η.Κ και, όπως αναφέρεται, η πυρκαγιά οφείλεται σε βραχυκύκλωμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE