ΕΠ. ΠΑΦΟΥ: Ξύλινη οικία κάηκε ολοσχερώς

ΕΠ. ΠΑΦΟΥ: Ξύλινη οικία κάηκε ολοσχερώς

Εκτεταμένες ζημιές υπέστη ξύλινη κατοικία από πυρκαγιά στο Αναβαργός, στην Επαρχία Πάφου, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Το βράδυ της Κυριακής (25/3) στις 22:43 η Πυροσβεστική Υπηρεσία Πάφου δέχτηκε μήνυμα για πρόκληση φωτιάς σε ξύλινη κατοικία στην περιοχή Αναβαργού της Επαρχίας Πάφου, επί της οδού Πέρας Βρύσης κοντά στον ποταμό.

Μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με τρία οχήματα και η Αστυνομία μετέβησαν στη σκηνή και όπως διαφάνηκε στην κατοικία δεν διέμενε κανείς.

Η φωτιά κατασβέστηκε με την άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής. Από τη φωτιά προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές στην κατοικία ενώ η σκηνή αποκόπηκε για περαιτέρω εξετάσεις.

Τη Δευτέρα (26/3) αναμένεται να γίνουν εκτεταμένες εξετάσεις από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και το ΤΑΕ Πάφου προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια πρόκλησης της φωτιάς.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κρατικός Προϋπολογισμός: Πρεμιέρα με πυρά και έντονη κριτική - Στήριξη από τα κόμματα συγκυβέρνησης

Κρατικός Προϋπολογισμός: Πρεμιέρα με πυρά και έντονη κριτική - Στήριξη από τα κόμματα συγκυβέρνησης

Παρουσία των Υπουργών Οικονομικών, Εργασίας και άλλων μελών της κυβέρνησης άρχισε στην Ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2026.