Ο Ε/κ Σταύρος και ο Τ/κ Γιάλτσιν διασχίζουν με τα πόδια όλο το νησί

Ο Ε/κ Σταύρος και ο Τ/κ Γιάλτσιν διασχίζουν με τα πόδια όλο το νησί

Περίπου 350 χιλιόμετρα θα περπατήσουν ο Σταύρος και ο Γιάλτσιν.

«Τα μοναδικά σύνορα που υπάρχουν στην Κύπρο, είναι τα φυσικά, όλα τα υπόλοιπα είναι επίπλαστα και δεν μπορούν να μας εμποδίσουν από το να είμαστε ενωμένοι», λένε.

Το ταξίδι τους ξεκίνησε το πρωί της Τετάρτης από το Ακρωτήρι του Αποστόλου Ανδρέα στην κατεχόμενη Καρπασία και θα καταλήξει μετά από 16 μέρες στην Πέτρα του Ρωμιού.

Η φωτογραφία που ανέβασαν στην σελίδα που δημιούργησαν για την περιπλάνηση τους είναι από την αρχή του ταξιδιού στο ακρωτήρι του Αποστόλου Ανδρέα.

Κάθε ημέρα οι δύο συνοδοιπόροι ανεβάζουν βίντεο από την διαδρομή που κάνουν και τα ωραία πράγματα που συναντούν.

Αξίζει να τους παρακολουθήσουμε στο συναπάντημα ειρήνης των δύο συμπατριωτών μας.

Πατήστε εδώ για να μεταφερθείτε στο facebook page που έχουν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE