ΛΕΜΕΣΟΣ: Πυρκαγιά σε σχολή ζωγραφικής – Ζημιές και στο διπλανό σπίτι

ΛΕΜΕΣΟΣ: Πυρκαγιά σε σχολή ζωγραφικής – Ζημιές και στο διπλανό σπίτι

Η ώρα 12:58 της Παρασκευής (23/3) λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε κατοικία η οποία χρησιμοποιείτο ως εργαστήριο - σχολή ζωγραφικής στον συνοικισμό αυτοστέγασης Πάνω Πολεμιδιών στη Λεμεσό.

Ανταποκρίθηκαν συνολικά 4 πυροσβεστικά οχήματα από τους πυροσβεστικούς σταθμούς Μονοβόλικου και Σταθμού Αγίου Ιωάννη ‘Λοχία Βασίλη Κρόκου’ και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 13:36.

Το εργαστήριο έπαθε εκτεταμένες ζημιές τόσο στην κατασκευή του όσο και στο εξοπλισμό του. Μέρος της οροφής του κατέρρευσε.

Η έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας απέτρεψε την εξάπλωση της πυρκαγιάς σε διπλανή κατοικία με την φωτιά να περιορίζεται σε μέρος της ξύλινης οροφής της.

Κατά την ώρα της πυρκαγιάς δεν υπήρχαν άτομα στη σχολή.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς χρησιμοποιήθηκαν αυλοί τυλιχτήρα με νερό από τα βυτία των πυροσβεστικών οχημάτων και αριθμός αναπνευστικών συσκευών.

Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται σε συνεργασία με την Αστυνομία και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σοβαρό τροχαίο: Αυτοκίνητο παρέσυρε 4χρονη - Στο νοσοκομείο με κάταγμα κρανίου

Σοβαρό τροχαίο: Αυτοκίνητο παρέσυρε 4χρονη - Στο νοσοκομείο με κάταγμα κρανίου

Γύρω στις 2.20 σήμερα το μεσημέρι, ενώ 36χρονη οδηγούσε το αυτοκίνητο της στην οδό Βασίλη Μιχαηλίδη στη Γεροσκήπου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, κτύπησε και τραυμάτισε κοριτσάκι ηλικίας τεσσάρων ετών.

BEST OF TOTHEMAONLINE