ΠΑΦΟΣ: Το έκαναν επάγγελμα - Νέα κλοπή σκύλων

ΠΑΦΟΣ: Το έκαναν επάγγελμα - Νέα κλοπή σκύλων

Την κλοπή 12 σκύλων σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις διερευνά το ΤΑΕ Πάφου στην περιοχή των Μαντριών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία καταγγέλθηκε από δύο ιδιοκτήτες σκύλων η κλοπή των  σκύλων τους από υποστατικά που διατηρούν στην περιοχή Μαντριών.

Συγκεκριμένα καταγγέλθηκε από τρία αδέρφια η κλοπή δέκα σκύλων αξίας 7 περίπου χιλιάδων ευρώ.

Μέλη της Αστυνομίας Πάφου μετέβησαν στην σκηνή και από περαιτέρω εξετάσεις που διενήργησαν διαφάνηκε ότι παραβιάστηκε η μεταλλική πόρτα της κλούβας η οποία ήταν κλειδωμένη. 

Σε μια δεύτερη περίπτωση καταγγέλθηκε από ιδιοκτήτη σκύλων η κλοπή των δύο κυνηγετικών του σκύλων.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στο μέρος και όπως διαφάνηκε οι δράστες έκοψαν την περίφραξη της κτηνοτροφικής μονάδας και ακολούθως εντόπισαν την κλούβα με τους σκύλους η οποία ήταν κλειστή αλλά ανασφάλιστη και τράπηκαν σε φυγή αφού πήραν πρώτα μαζί τους τα δύο σκυλιά.

Από ΚΥΠΕ  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 11 κρούσματα αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, εκ των οποίων το ένα είναι σε μονάδα βοοειδών και τα υπόλοιπα 10 σε μονάδες αιγοπροβάτων, ανέφερε σε σημερινή της ενημέρωση προς τα ΜΜΕ η Ανώτερη Κτηνιατρική Λειτουργός, Σωτηρία Γεωργιάδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE