ΠΑΦΟΣ: Έκλεψαν 14 κυνηγετικούς σκύλους από κλουβιά - Στη σκηνή η Αστυνομία

ΠΑΦΟΣ: Έκλεψαν 14 κυνηγετικούς σκύλους από κλουβιά - Στη σκηνή η Αστυνομία

Υπόθεση κλοπής κυνηγετικών σκύλων εξετάζει το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μεταξύ των ημερομηνιών 23 με 24 Φεβρουαρίου του 2018, ιδιοκτήτης κυνηγετικών σκύλων ηλικίας 52 ετών κατήγγειλε ότι άγνωστοι έκλεψαν τους 14 κυνηγετικούς σκύλους συνολικής αξίας 11 χιλ. ευρώ .

Όπως ανέφερε ο 52χρονος στην Αστυνομία τους σκύλους του, τους είχε σε κλουβιά στην περιοχή των Κονιών.

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν στην σκηνή και από περαιτέρω εξετάσεις που διενήργησαν διαφάνηκε πως τα κλουβιά ήταν κλειστά αλλά όχι κλειδωμένα.

Η Αστυνομία συνέλεξε από την σκηνή διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 11 κρούσματα αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, εκ των οποίων το ένα είναι σε μονάδα βοοειδών και τα υπόλοιπα 10 σε μονάδες αιγοπροβάτων, ανέφερε σε σημερινή της ενημέρωση προς τα ΜΜΕ η Ανώτερη Κτηνιατρική Λειτουργός, Σωτηρία Γεωργιάδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE