Ο Σκέμπρι για τον Απόλλωνα – Πως νιώθει, η κορυφή, η συνέχεια και το Τσάμπιονς Λιγκ

Ο Σκέμπρι για τον Απόλλωνα – Πως νιώθει, η κορυφή, η συνέχεια και το Τσάμπιονς Λιγκ

Ο επιθετικός του Απόλλωνα, Αντρέ Σκέμπρι, επί της ευκαιρίας που είναι με την Εθνική Μάλτας για το παιχνίδι της ερχόμενης Δευτέρας με τη Φινλανδία, μίλησε σήμερα στη δημοσιογραφική διάσκεψη του προπονητή του αντιπροσωπευτικού του συγκροτήματος.

Μεταξύ άλλων, ο Σκέμπρι μίλησε και για τον Απόλλωνα, λέγοντας:

«Είμαι σίγουρος ότι μπορώ να βοηθήσω τους νεαρούς που βρίσκονται στην Εθνική με την εμπειρία μου. Μπορώ να είμαι μια έμπνευση για όλους αυτούς που έχουν ένα όνειρο να γίνουν ποδοσφαιριστές της Εθνικής ομάδας μια μέρα.  Επίσης χρειαζόμαστε περισσότερους παίκτες να πηγαίνουν να παίζουν στο εξωτερικό. Στην Κύπρο, είμαι πολύ χαρούμενος στον Απόλλωνα. Τώρα που είμαστε στην κορυφή με 3 βαθμούς διαφορά και με 7 αγώνες να απομένουν, θα δώσουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε τον τίτλο και να προκριθούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ο «ρεαλισμός» του ΔΗΣΥ - Οι κρίσιμες στιγμές και το Εθνικό Συμβούλιο της ασυνεννοησίας

Ο «ρεαλισμός» του ΔΗΣΥ - Οι κρίσιμες στιγμές και το Εθνικό Συμβούλιο της ασυνεννοησίας

Τα όσα δήλωσε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε η ηγεσία του κόμματος μαζί με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη το απόγευμα της Τρίτης στο προεδρικό, δεν αποτελούν έκπληξη για όσους παρακολουθούν τις εξελίξεις γύρω από το Κυπριακό.