Πάει για το…«μπαμ» με Μπεγερίν

Πάει για το…«μπαμ» με Μπεγερίν

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται ο εξαιρετικά ταλαντούχος δεξιός οπισθοφύλακας της Άρσεναλ, Έκτορ Μπεγερίν.

Ο πρώην δεξιός μπακ της Μπαρτσελόνα (2010-11) Έκτορ Μπεγερίν, εντυπωσιάζει με την φανέλα της Άρσεναλ και τη φετινή σεζόν με αρκετούς συλλόγους να ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Ο 23χρονος έχει συμβόλαιο με την ομάδα του Βόρειου Λονδίνου, μέχρι το καλοκαίρι του 2023 όμως είναι αρκετά πιθανό να αποχωρήση από την Άρσεναλ, με τον Ζοσέ Μουρίνιο να «γλυκοκοιτάζει» την περίπτωση του ταλαντούχου δεξιού οπισθοφύλακα, για να δυναμώσει την αμυντική γραμμή των «Κόκκινων Διαβόλων» εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι «Κανονιέρηδες» αξιώνουν τον Έκτορ Μπεγερίν, στα 50 εκατομμύρια λίρες με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και την Γιουβέντους να είναι έτοιμες να… παλέψουν για την υπογραφή του Ισπανού διεθνή.

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Διπλωματικός πυρετός λίγο πριν στηθεί το τραπέζι για το κυπριακό, στη Γενεύη - Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Άγκυρα

Σε συνεχείς τηλεφωνικές επαφές βρίσκεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λίγες ημέρες πριν τη μετάβασή του στη Γενεύη, όπου τη Δευτέρα 17 Μαρτίου, πραγματοποιείται  η άτυπη πενταμερής διάσκεψη, για το κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE