ΘΡΑΣΟΣ: Πήγε να εξαπατήσει αστυνομικούς στην Πάφο – Από Σύρος… Λιβάνιος

ΘΡΑΣΟΣ: Πήγε να εξαπατήσει αστυνομικούς στην Πάφο – Από Σύρος… Λιβάνιος

Το έξυπνο πουλί από την μύτη πιάνεται.

Αλλοδαπός μετέβη την Τετάρτη (21/03) στην Υπηρεσία Αλλοδαπών και Μετανάστευσης Πάφου για να αιτηθεί πολιτικό άσυλο. Μόνο που το διαβατήριο που παρουσίασε στους εκεί υπευθύνους κίνησαν υποψίες.

Τελικά ο επίδοξος αιτητής ασύλου κατέληξε συλληφθείς για πλαστοπροσωπία.

Πιο συγκεκριμένα, παρουσίασε πλαστό διαβατήριο που έδειχνε πως ήταν Σύρος. Ωστόσο, τα μέλη της Αστυνομίας αφού πρώτα αντιλήφθηκαν ότι τα ταξιδιωτικά του έγγραφα φαίνονταν πλαστά, του το επισήμαναν.

Κι αφού πρώτα διαπίστωσε πως δεν τον έπαιρνε άλλο, παραδέχθηκε πως είναι από τον Λίβανο και πληροφόρησε τα μέλη της δύναμης πως είχε αγοράσει το πλαστό διαβατήριο στην πατρίδα του κατά τον προηγούμενο χρόνο, καταβάλλοντας 300 δολάρια.

Στη συνέχεια συνελήφθη για το αυτόφορο αδίκημα της πλαστοπροσωπίας κι οδηγήθηκε στο ΤΑΕ Πάφου, όπου σε θεληματική του κατάθεση παραδέχθηκε το αδίκημα που διέπραξε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Η Κύπρος στο προσκήνιο: Η επίσκεψη Κόστα, η «γεωγραφία» της Ολγκίν και η γεωπολιτική πυξίδα της ΕΕ

Σε μια συγκυρία κρίσιμη για την ευρωπαϊκή και την περιφερειακή γεωπολιτική σταθερότητα, η σημερινή επίσκεψη του Προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Αντόνιο Κόστα στην Κύπρο, συνιστά σαφές μήνυμα αναγνώρισης του ρόλου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ και την Ανατολική Μεσόγειο. Ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, στις 12:30.

BEST OF TOTHEMAONLINE